DONT DELETE ME :: PARALAX IMAGE INSIDE

Voor persoonlijke kennis

Wijn is cultuur! Charme, natuur, oude wijsheid en moderne technologieën. Wijn maakt deel uit van onze cultuur. Leer meer over wijn, zijn geheim en zijn smaken.

Vinumundi biedt gespecialiseerde wijnproeverijen aan voor diegenen die hun kennis over wijn en eno-gastronomie in het algemeen willen verrijken.

Van algemene introductie tot proeverij tot specifiek wijnthema.
Ontdek onze activiteiten door contact met ons op te nemen.

Als cadeau of als feestje

Wijn is leuk! Een wijnproeverij is een geweldige manier om uw gast te smeken tijdens een feest, om een ​​speciale gelegenheid te vieren of voor de verjaardag van een vriend die een passie heeft voor wijn.

Privé-proeverijen worden thuis gedaan of op een andere locatie naar keuze. Onze sommelier zal u naar de proefervaring leiden en u de nodige informatie verstrekken om van de wijnen te genieten en ervan te genieten.

Vraag ons naar mogelijkheden en aanbiedingen.

Als teambuilding activiteit

Wijn is een aansluitend en vriendelijk element dat perfect zijn rol speelt in een teambuildingactiviteit of bij de ontvangst en entertainment van uw klanten.

We hebben een aantal leuke en leerzame activiteiten rond wijn gepland. Trainingsgedeelte, gevolgd door uitdagingen en teamspellen om je team bij elkaar te brengen. Alles in het respect en de naleving van de professionele omgeving.

Neem contact met ons op voor meer info en aanbiedingen.

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.
Onthoud dat we van uitdagingen houden 🙂