DONT DELETE ME :: PARALAX IMAGE INSIDE

Cursussen voor de wijnliefhebbers

Van de wijnstokken tot op de tafel, om te ontdekken hoe de kostbare nectar van wijn wordt geboren, tussen biologische en biodynamische landbouw en de modernste technologieën, echte ambachtelijke producten en internationaal succesvolle labels.

Ontdek met Vinumundi de verschillende wijnbereidingsprocessen, leer hoe u wijn proeft en combineert met eten, laat u leiden door deskundige sommeliers en breng een paar uur door met degenen die van wijn houden en deze produceren.

Onze wijncursussen worden georganiseerd in samenwerking met WSA (Worldwide Sommelier Association). We plannen educatieve wijncursussen voor beginnende, halfgevorderde en gevorderde wijnliefhebbers. Alle cursussen zijn beschikbaar in het Engels of Italiaans.

Neem voor meer informatie over het programma en de inhoud contact met ons op via het verstrekte formulier.

Neem contact op.

  Maak van wijn uw beroep als sommelier

  Vinumundi is de officiële partner voor WSA (Worldwide Sommelier Association) cursussen in Nederland.

  Elke twee jaar organiseren we de cursus voor professionele sommelier. Opgedragen aan al diegenen die al op dit gebied werkzaam zijn en een hoog bereidingsniveau willen bereiken, maar ook voor die wijnliefhebbers die bereid zijn om diep in het begrip van wijn te gaan. De activiteiten worden gepland met de beste experts in het veld en zijn beschikbaar in het Engels.

  Neem voor meer informatie over het programma en de inhoud contact met ons op via het verstrekte formulier.

  Bezoek onze WSA-pagina voor meer informatie
  AANKOMENDE

  EVENTS, TASTINGS, OPLEIDINGEN...

  Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

  No upcoming events