DONT DELETE ME :: PARALAX IMAGE INSIDE

Ondek onze wijnadvies voor wijnarrangementen, wijnkaarten en wijninvesteringen.

Wijnadvies en Wijnarrangementen

Voor de beste beleving aan tafel.

Met combinaties van eten en wijn kunnen chef-koks en sommeliers individuele gerechten combineren met verschillende wijnen in de hoop de smaak van zowel het eten als de drank te verbeteren. Het is meer een subjectief proces dan een exacte wetenschap, waardoor er veel creatieve ruimte overblijft om indruk op klanten te maken.

Onze sommelier helpt u bij dit proces, geeft suggesties en arrangementen maken uw menu aan de perfect bijpassende wijnen.

Neem contact met ons op voor advies en suggesties.

Wijnkaarten en menu's

Laat uw wijnen opvallen!

Wijnkaart en menu’s zijn de visitekaartjes van restaurants en het is belangrijk dat ze duidelijk en begrijpelijk zijn.
Wij helpen u bij het samenstellen van uw wijnkaarten en menu’s. Van ontwerpen tot printen. U zult verrast zijn door ons vermogen en de prijzen!
Vraag ons meer info over wijnkaarten en menukaarten.

Menu en wijnkaart zijn de visitekaartjes van restaurants en het is belangrijk dat ze duidelijk en begrijpelijk zijn. Knap, passend bij de prijs en qua keuze rijk genoeg.
Het begint bij de selectie van wijnen die ideaal zijn voor uw menu, tot de mogelijkheid om uw klanten te adviseren over de juiste wijn die bij hun maaltijd past.

Bij Vinumundi zijn we expert in wijnkaarten, van wijnkeuze tot ontwerp en bedrukking. Kom bij ons zitten en bespreek enkele opties, u zult verrast zijn!

Laat uw wijnen opvallen!

Wijninvestering

Wijninvesteringen worden steeds populairder.

Wilt u investeren in wijn? Of op zoek naar een bijzondere fles of vintage?

Wij kunnen helpen. Ons betrouwbare team en netwerk kunnen de beste suggesties geven en u begeleiden naar de meest waardevolle labels van zowel goede wijnen als opkomende labels.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Neem contact op.