DONT DELETE ME

We jagen op kwaliteitswijnen, we ontdekken graag nieuwe domeinen!

Vinumundi werd in 2013 opgericht door Luisa Prearo en Marco Beckers, een dynamisch duo van wijnliefhebbers. Wij zijn wijnimporteurs met een twist, altijd op zoek naar nieuwe ontdekkingen, unieke wijnen en bij het publiek onbekende druivensoorten en kwaliteitswijnen.

Daroom geloven we in een echte band met de wijnmakers, zodat je hun verhalen, doelen en redenen voor het maken van de wijnen die ze maken beter kunt begrijpen. Dit is de reden waarom we graag tijd doorbrengen met de wijnproducenten, rechtstreeks met hen samenwerken in de wijngaard en in de kelder, om de producten tijdens de productiefasen te proeven en op de een of andere manier hun creatie te volgen.

Hierdoor voelen we ons dicht bij de producten die we verkopen.

Vinumundi houdt van deze passies, de verbondenheid met natuur en tradities!

In bijna een decennium van rondzwerven door Italië, Frankrijk en vele andere wijngaarden van Europa, hebben we een rijke catalogus van wijnen, likeuren, olijfolie en delicatessen samengesteld. We bestaan ​​inderdaad uit gerenommeerde producenten, maar ook uit kleine traditionele wijnmakers in de wereld van wijnen en gedistilleerde dranken. Een unieke noemer: alle producenten zijn verbonden door dezelfde filosofie, respect voor het territorium, passie en kwaliteit.

Naast ons uitgebreide assortiment werken we ook met een dynamisch bereik, zodat we nog beter kunnen inspelen op de actuele vraag van onze relaties. We willen dat onze portfolio inspirerend is en nieuwsgierigheid opwekt terwijl je de wereld van wijnen binnengaat!

Simpel en eerlijk. Dit is hoe we wijn zien, dit is hoe we ons bedrijf leven. Samenwerking is voor ons een sleutelwoord. Daarom geloven wij dat Vinumundi uw ideale partner in wijn is. Wij denken met u mee, zodat u uw klanten of gasten het beste kunt bieden.

Wijn is een levenservaring, niet zomaar een drankje. Daarom zijn wij erg geïnteresseerd in correct advies over de balans van wijn en gerechten om zo de perfecte harmonie te creëren. Wij helpen u graag met de keuze van uw wijnen, wijnkaart en het matchen met uw gerechten.
Uiteindelijk kunnen we u helpen bij het leren over nieuwe wijnen en territoria. Bekijk hiervoor onze educatieve activiteiten en vraag een training op maat aan.

UPCOMING

EVENTS, COURSES, TASTINGS...

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
 Asperge dinner bij Restaurant Het Gerecht !

Asperge dinner bij Restaurant Het Gerecht !

jun 6, 6:00am

Restaurant Het Gerecht

🍽️🌿 Asperge Week bij Restaurant Het Gerecht! 🌿🍽️

Van 6 t/m 10 juni vieren we de heerlijke Asperge Week! Kom genieten van speciaal samengestelde aspergegerechten, perfect gecombineerd met voortreffelijke Italiaanse wijnen van Vinumundi. 🍷✨

@followers
📅 Save the Date: Donderdag 6 juni
Op deze bijzondere avond zal Vinumundi zelf aanwezig zijn om de wijnen te presenteren en je alles te vertellen over de unieke smaken en combinaties. Een onvergetelijke ervaring voor wijnliefhebbers en fijnproevers! 🍇🇮🇹

Kom kennis maken met de mooie gerechten van Cederik en de lekkere wijnen van Luisa

WIjnen van oa Le Volpi Tenimenti Civa Cantine Rivera

🔗 Reserveer nu je tafel en mis deze culinaire week niet!

#HetGerecht #AspergeWeek #VinuMundi #ItaliaanseWijnen #CulinairGenieten #ReserveerNu
... See MoreSee Less

4 interested  ·  1 going
Load more