DONT DELETE ME

We jagen op kwaliteitswijnen, we ontdekken graag nieuwe domeinen!

Vinumundi werd in 2013 opgericht door Luisa Prearo en Marco Beckers, een dynamisch duo van wijnliefhebbers. Wij zijn wijnimporteurs met een twist, altijd op zoek naar nieuwe ontdekkingen, unieke wijnen en bij het publiek onbekende druivensoorten en kwaliteitswijnen.

Daroom geloven we in een echte band met de wijnmakers, zodat je hun verhalen, doelen en redenen voor het maken van de wijnen die ze maken beter kunt begrijpen. Dit is de reden waarom we graag tijd doorbrengen met de wijnproducenten, rechtstreeks met hen samenwerken in de wijngaard en in de kelder, om de producten tijdens de productiefasen te proeven en op de een of andere manier hun creatie te volgen.

Hierdoor voelen we ons dicht bij de producten die we verkopen.

Vinumundi houdt van deze passies, de verbondenheid met natuur en tradities!

In bijna een decennium van rondzwerven door ItaliĆ«, Frankrijk en vele andere wijngaarden van Europa, hebben we een rijke catalogus van wijnen, likeuren, olijfolie en delicatessen samengesteld. We bestaan ā€‹ā€‹inderdaad uit gerenommeerde producenten, maar ook uit kleine traditionele wijnmakers in de wereld van wijnen en gedistilleerde dranken. Een unieke noemer: alle producenten zijn verbonden door dezelfde filosofie, respect voor het territorium, passie en kwaliteit.

Naast ons uitgebreide assortiment werken we ook met een dynamisch bereik, zodat we nog beter kunnen inspelen op de actuele vraag van onze relaties. We willen dat onze portfolio inspirerend is en nieuwsgierigheid opwekt terwijl je de wereld van wijnen binnengaat!

Simpel en eerlijk. Dit is hoe we wijn zien, dit is hoe we ons bedrijf leven. Samenwerking is voor ons een sleutelwoord. Daarom geloven wij dat Vinumundi uw ideale partner in wijn is. Wij denken met u mee, zodat u uw klanten of gasten het beste kunt bieden.

Wijn is een levenservaring, niet zomaar een drankje. Daarom zijn wij erg geĆÆnteresseerd in correct advies over de balans van wijn en gerechten om zo de perfecte harmonie te creĆ«ren. Wij helpen u graag met de keuze van uw wijnen, wijnkaart en het matchen met uw gerechten.
Uiteindelijk kunnen we u helpen bij het leren over nieuwe wijnen en territoria. Bekijk hiervoor onze educatieve activiteiten en vraag een training op maat aan.

UPCOMING

EVENTS, COURSES, TASTINGS...

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

No upcoming events

Load more