Een Chablis die het allemaal heeft.

Al generaties lang is de familie Durup in Maligny, waar ze voor hun wijngaard zorgen, waardoor ze de belangrijkste onafhankelijke producent zijn op Chablis 1er Cru Fourchaume.

De familie Durup, al generaties lang wijnmakers, cultiveert al eeuwenlang de wijngaarden van Chablis. Jean Durup beklom de wijngaarden van het Château de Maligny, een landgoed dat in de vorige eeuw werd beheerd door Paul Gally, zijn overgrootvader.

Het overweldigende percentage ideaal blootgestelde hellingen, steenachtige grond en steile hellingen garanderen wijnen van uitzonderlijke kwaliteit. L’Églantière is het meest gerenommeerde label van Jean Durup in Frankrijk. De verschillende Chablis-wijnen die op de markt worden gebracht onder deze twee beroemde labels “Château de Maligny” en “l’Eglantière” zijn allemaal gemaakt van de nobele Chardonnay-druivensoort, de bron van uitstekende wijnen die bekend staan ​​om hun rijke boeket, subtiliteit en mooie groenachtige kleur.

Tegenwoordig heeft Jean Durup het oorspronkelijke landgoed, dat nu 155 hectare beslaat, sterk ontwikkeld, waardoor het het grootste van Chablis is.