DONT DELETE ME :: PARALAX IMAGE INSIDE

Laat u verrassen met onze assortiment voor Horeca en wijnspeciaalzaken!

Vinumundi kan u een uitgebreid assortiment aanbieden van kwaliteitswijnen voor professionals in de horeca en wijnspeciaalzaken. Vinumundi is een wijnimporteur¬†/ exporteur van¬†kwaliteitswijnen,¬†versterkte drank¬†en andere delicatessen voor de horeca en wijnspeciaalzaken in Nederland en Belgi√ę. We zijn gevestigd in Geleen, maar we zijn actief in de hele Benelux.

Ons assortiment bestaat voornamelijk uit¬†Itali√ę,¬†Frankrijk, Spanje en vele andere wijngaarden van Europa. Smaak en ambacht zijn niet aan grenzen te bepalen. Met passie, wijn selecteren en begrijpen is een vak en daar zijn we elke dag mee bezig om iets anders, uitdagends en intrigerends op de markt te introduceren.

Naast ons vaste assortiment hebben we ook een dynamisch aanbod aan seizoensgebonden producten of kleinere producenten met bescheiden producties. Ons brede assortiment wijnen en likeuren kan voldoen aan de behoeften van de horeca, van brasserie tot grandcafé, maar ook aan een accurate selectie voor sterrenrestaurants. Wijnwinkels , cateraars , party services en / of gewoon mensen met een passie voor wijnen die op zoek zijn naar nieuwe intrigerende producten zullen bij ons zeker slagen.

Daarom richten we ons op het geven van wijnadvies op maat aan al onze klanten, om hen te helpen bij het selecteren van wijnen, het samenstellen van wijnlijsten, afgestemd op de gerechten. We organiseren ook speciale educatieve sessies voor uw medewerkers om hen te informeren over de wijnen, terroirs, jaargangen en foodpairing. Ook voor u gaan wij een stapje extra! Bent u op zoek naar een bijzondere wijn en / of een specifiek jaartal? Vraag het aan Luisa, onze wijnadviseur, ze gaat graag voor je op jacht.

We zijn dus niet zomaar een wijnleverancier! Vinumundi is uw partner in wijn, die creatief met u meedenkt en ervoor zorgt dat u het beste kunt bieden aan uw klanten. Door onze platte organisatiestructuur en directe samenwerkingen kunnen wij snel en eenvoudig inspelen op veranderingen en kunnen wij een correcte prijs / kwaliteit garanderen.

Bel of mail ons voor meer informatie.

Marco Beckers
Marketing & Communications
+31 (6) 1213 2056

Luisa Prearo
Vinoloog / Sommelier & Advisor
+31 (6) 5059 7766

    UPCOMING

    EVENTS, COURSES, TASTINGS...

    Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

    No upcoming events

    Load more