Het planten van een wijngaard is een huwelijk met de aarde.

De passie voor wijn, de goede wil voor elke dag, de nederigheid om jezelf klein te maken voor de wonderen van de natuur.

Het planten van een wijngaard is als één worden met de grond, het is een groot gebaar van hoop. Het is geen toeval dat de Bijbel aangeeft dat dit de allereerste actie is die Noach na de zondvloed ondernam. Dit betekent dat we samenwerken met een stuk land en ons inzetten voor die specifieke plek waar we willen blijven en wachten op de resultaten van ons werk.

Naar het land… Wij geloven stellig dat het essentieel is om de aarde met grote nederigheid en respect te benaderen, inderdaad, om deze reden hebben we ervoor gekozen om BIOLOGISCH te zijn!

Elke kwaliteitswijnmakerij is het resultaat van een proces van werken binnen het grondgebied en zijn kenmerken. Het begeleiden van de druif op weg om wijn te worden, betekent dat het de bewaarder is van een oude kunst die een plaats en zijn tradities interpreteert en er getuige van is. Daarom kan een fles wijn al dit moois meerdere jaren bewaren en getuigt van ons territorium.